• Utbildning

 • IT-utbildning för företag i Skåne

  Vänd dig till oss på Ystad IT-support om du behöver en IT-utbildning i Skåne för ditt företag. Vi har över 15 års erfarenhet från branschen och har med åren blivit experter på allt som rör data och IT. Vi erbjuder utbildningsdagar i Skåne för företag där vi går igenom allt från tekniska installationer till molnlagring samt utbildning för rushfiles och utbildning i owncloud. Med vår breda kompetens finns det ingenting vi inte kan lära ut, så oavsett vad du behöver för typ av IT-utbildning för ditt företag kan vi stå till tjänst.

  Våra kunniga och professionella medarbetare leder utbildningen och kan på ett pedagogiskt och enkelt sätt gå igenom de olika områdena inom IT, för att utbilda de anställda inom företaget. Vi ser till att hålla utbildningen på ett förståeligt sätt med hänsyn till den nuvarande kunskaps- och kompetensnivån så att ni får ut så mycket som möjligt av utbildningen.

 • IT-utbildning för online booking

  Det är enkelt att boka IT-utbildning i Skåne med oss på Ystad IT-support. Här via vår hemsida kan du snabbt och enkelt göra en online booking av den utbildning du önskar. För oss står service och kvalitet alltid i främsta fokus och för att du ska få ut så mycket som möjligt av din utbildning med oss ser vi alltid till att anpassa den efter dina behov och önskemål. Våra IT-konsulter kommer ut till ert företag för utbildning på plats hos er – enklare än så blir det inte. Genom åren har vi utbildat många olika företag och fått mycket fina omdömen, och några av dem har vi samlat här på vår hemsida.

 • Kontakta oss för IT-utbildning i Skåne

  Vi kan helt enkelt allt som rör IT, och vare sig du vill ha en utbildning i rushfiles, utbildning i owncloud eller något annat inom IT är du varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer om våra utbildningar och vad vi kan erbjuda dig. Kontakta oss per mejl, telefon eller genom att fylla i kontaktformuläret här på vår hemsida så återkommer vi till dig snarast möjlig med mer information. Välkommen!