• Solo Synk – Säkerhet

 • Solo Synk

  125:-/månad

  1 användare
  100 GB lagringsyta

 • Alla dina filer, alltid och överallt

  Med Solo Synk har du en mapp i din dator som synkroniseras med ditt konto.

  Du har alltid tillgång till den senaste versionen av en fil , oavsett om du öppnar den från din dator eller mobil. Det är enkelt att dela presentationer och dokument med kunder, leverantörer och samarbetspartners i projekt – eller att samla in filer – genom en utdelad länk från din synkmapp.

  Solo Synk finns för Windows och Mac OS X, och appar finns för Android och Apple iOS.

  Kontakta oss så berättar vi gärna mer info@ystaditsupport.se

   

 • Hos oss kan du känna dig trygg. All din information överförs i krypterad form och lagras på dubblerade servermiljöer i svenska datahallar med högsta säkerhet. Alla dina filer är endast tillgängliga för dig, och du behåller ensamt äganderätten till lagrad information. Tjänsten tillämpar https-krypterad login-auktorisering, vilket innebär att filer, mappar, användarnamn och lösenord är krypterade över samtliga protokoll. Vår partner Telia Carrier står för infrastrukturen för nättrafik och åtkomst. Helt enkelt – snabb och säker lagring, under svensk lag.

 • Office Online + Team Synk = alltid redo!

 • Med Office Online i ert konto kan ni skapa, redigera och spara kalkylblad, presentationer och dokument när ni är på språng och i sista minuten – direkt i en webbläsare. Alla ändringar sparas automatiskt till ert konto, till övriga i teamet och i flera versioner.