• Projektering / Dokumentation

 • Vi kan projektering och dokumentation i Skåne

  Vi på Ystad IT-support är experter på IT och arbetar med projektering och dokumentation i Skåne. Projektering och dokumentation är två avgörande nycklar om olyckan skulle vara framme och systemet kraschar och återhämtningstiden är avgörande. Tack vare rätt dokumentation kan du tjäna in 70-90 % av restaureringstiden, som annars kan ta mellan 4-5 timmar. Det är en betydande besparing och gör stora skillnader rent ekonomiskt.

  När vi kommer ut till företag som behöver hjälp är det inte ovanligt att denna typ av dokumentation saknas, särskilt på företag som saknar en IT-ansvarig. Tyvärr blir dock kostnaderna större när något oförutsett inträffar och dokumentation saknas, än att inte ha någon IT-ansvarig. Med oss kan ni anlita en professionell IT-konsult i Skåne med precis rätt kunskap kring nätverksdokumentation och projektering. Våra konsulter har många års erfarenhet från flera hundra olika jobb och tack vare vår breda kompetens kan vi alltid erbjuda rätt hjälp om ert nätverk skulle krascha. Att agera i förebyggande syfte kring dokumentation och IT sparar er både tid och pengar om något skulle inträffa.

 • Vad är nätverksdokumentation?

  Enkelt förklarat är nätverksdokumentation en slags ritning med information om allting som är inkopplat i nätverket, och hur det är inkopplat. Det avser såväl hårdvara som mjukvara – till exempel mejl, licenser, router och VPN. Att ha nätverksdokumentation på företaget är av stor vikt eftersom företaget helt enkelt inte kommer att fungera effektivt annars. Ligger nätverket nere försvinner produktionen vilket drabbar både kunder och klienter. Om allt finns dokumenterat kan det ta en timme att återställa allt om nätverket kraschar, och upp till en dag om dokumentation och projektering saknas.

   

  Nätverks dokumentation

 • Anlita oss för nätverksdokumentation, projektering eller dokumentering i Skåne

  Vi erbjuder hjälp med allt som rör IT, dokumentering och projektering i Skåne och genom åren har vi fått flera fina omdömen från våra kunder, vilket vi givetvis är mycket stolta över. Om du vill anlita oss som din IT-konsult till företaget kring just nätverksdokumentation och projektering är du varmt välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer. Du når oss genom att ringa, mejla eller fylla i kontaktformuläret här på webben.