• Molnlagring

 • Molnlagring – enkel och säker dataförvaring

  Vi på Ystad IT-support erbjuder molnlagring som en av våra tjänster. Molnlagring innebär att förvara filer och dokument på en server ansluten till Internet, och möjliggör det att komma åt filerna var som helst och när som helst, på flera olika enheter. Det är ett mycket effektivt sätt att lagra, komma åt och dela din känsliga data på företaget och det ger användarna möjlighet att på ett säkert sätt redigera, visa och dela olika dokument och filer. Du kan även komma åt denna data när du vill, utan att någon internetanslutning krävs.

  I molnet kan du vara trygg med att dina filer alltid är säkra. Du slipper tänka på säkerhetskopiering och skulle något hända med din dator finns alltid dina värdefulla och viktiga dokument tryggt förvarade i molnlagringstjänsten.

 • Kom åt och dela dina företagsfiler var som helst, när som helst, i ett svenskt moln.

 • Dela och samarbeta med företagets filer i ett svenskt moln.

 • Automatisk backup av dator och molntjänster till ett svenskt moln.

 • Automatisk backup av företagets server till ett svenskt moln.

 • Flera fördelar med molnlagring

  Det finns många fördelar med att använda molnlagring som din dataförvaring. Till skillnad från fysiska filer är risken minimal att viktiga dokument försvinner, blir stulna eller förstörs. Dels är det också mycket enkelt att ge rätt användare tillgång till rätt dokument så att ingen obehörig får tag på viktig information. Molnlagring gör alltså hanteringen enklare samtidigt som det är mycket säkert. En annan fördel är att filerna alltid är åtkomliga oavsett var du befinner dig och så väl datorer som surfplattor och mobiltelefoner kan enkelt kopplas till molnlagringen.

  Skulle du råka radera någonting av misstag, eller hitta tidigare versioner av filer som du vill återställa är det enkelt ordnat med molnlagring. Vår molntjänst kan även kryptera din data, för en förbättrad säkerhet och integritet.

 • Planera för oväntade händelser

  Molntjänsten lagrar dina data och låter dig få tillbaka data som raderats av misstag. Hitta tidigare versioner av filer du ändrade och återställer dem tillbaka. Med våran Molntjänst så är din data trygg och säker om nu olyckan skulle vara framme vid brand eller stöld.

 • Kontakta oss för molnlagring

  Vi på Ystad IT-support har arbetat med IT-frågor i över 15 år. Tack vare det har vi blivit experter på allt som rör data och IT, inklusive säker molnlagring. Molnlagring är en mycket säker dataförvaringstjänst och undrar du något finns vi alltid tillgängliga på mejl eller telefon. Om du är intresserad av att anlita oss för molnlagring är du varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer. Du når oss enklast via telefon, genom att skicka e-post eller genom att fylla i kontaktformuläret här på webben.

 • Kryptering och säkerhet

  Molntjänsten krypterar dina data. Du kan aktivera kryptering i appen så att er data blir krypterad på lagringsplatsen för att förbättrad säkerhet och integritet.

 • Collaborative redigering

  Med Molntjänsten  "dokument" så kan man använda sig av samarbets redigering av RTF-dokument som låter upp till 5 personer samarbeta för att redigera .odt eller .doc filer säkert i webbläsaren. Dokument kan sedan delas inne molntjänsten eller via en offentlig länk.