• IT Konsult

 • En IT-konsult i Skåne för småföretag

  Du som behöver en IT-konsult i Skåne ska vända dig till oss på Ystad IT-konsult. Vi har över 15 års erfarenhet i branschen och som IT-konsult vänder vi oss främst till småföretag. Det finns ingenting som är för stort eller för smått för oss att hjälpa till med – det kan handla om att installera en nätverksskrivare, lösningar kring e-post och backup eller personlig support. Vi vet att IT-frågor kan vara krångliga och komplicerade om man inte är van och därför är vi noga med att hjälpa dig med en utbildande support som är begriplig och lätt att förstå sig på. Som IT-konsult i Skåne kan vi även erbjuda utbildningsdagar inom IT.

  Vi som jobbar här är helt enkelt experter på data och IT och har erfarenhet från hundratals olika jobb, vilket innebär att vi har de resurser som krävs för att hjälpa dig oavsett vad det handlar om. Genom åren har vi fått fina omdömen från våra kunder, något vi givetvis är mycket stolta över och som ytterligare bekräftar vårt goda arbete.

 • Fördelen med oss som IT-konsult till ditt småföretag

  Det finns flera fördelar med att anlita just oss som din IT-konsult i Skåne. Vi anser att det ska vara enkelt att få hjälp så istället för att du ska behöva ta dig iväg till ett serviceställe med all utrustning kommer vi till dig för att felsöka eller hitta en lösning. Service och kvalitet är våra två fokusområden och hjälpen finns aldrig längre bort än ett samtal eller ett mejl. Vår support hjälper er att lösa problemet på bästa möjliga sätt – antingen genom att förklara en lösning eller ta över användarens dator och visa hur man gör.

  När ni anlitar oss kan ni vara trygga med att vi alltid tillämpar Nöjd Kund-garanti och konkurrenskraftiga priser, utan att för den sakens skull tumma på kvaliteten.

 • Anlita oss som IT-konsult i Skåne

  Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill anlita oss som IT-konsult i Skåne till ditt småföretag, så berättar vi gärna mer om våra tjänster och vad vi kan erbjuda dig. Du når oss enklast genom att ringa, mejla eller fylla i vårt kontaktformulär här på webben. Välkommen till Ystad IT-support.

 • Varför en konsult ?

  Ja, vad är det då man måste tänka på när man ska anlita en konsult. Till att börja med måste man ha en tydlig målsättning. Man måste verkligen utgå från att man har ett stort behov av konsulten i verksamheten. Man kan säga att det finns två sätt som konsulten kan användas på och man måste vara säker på vilket just man vill använda den till. Antingen kan det vara att utbilda och öka kunskapen hos de anställda i företaget eller så kan de användas för att utföra ett visst arbete. Något mer man måste tänka på är om det verkligen är lönsamt för företaget. En konsult ska ju kunna utföra ett arbete bättre och snabbare än om man själv gör det så är det verkligen så? Det gäller att ta reda på det. En sista sak som är otroligt viktigt är att konsulten välkomnas på rätt sätt. 

 • Kostnader för en konsult

  Genom att anställa en konsult från Ystad IT-Support AB behöver man inte lägga pengar och tid på att utbilda sin egen personal utan det löser de istället. Man slipper alltså tänka på de extra men mycket väsentliga sakerna. Man kommer inte heller att behöva lägga pengar på fordon, utrustning, arbetskläder, datorer och programvaror till exempel. Man kommer också att slippa en hel del andra runt omkring-uppgifter som uppsägningstider, medarbetarsamtal, konjuktursvängningar och alla möjliga typer av arbetsrättsliga frågor. Anställer man konsulter så får man hjälp med det man behöver under precis den tiden som man behöver det och har råd med. Skulle det vara så att man märker att det behövs fler personer till ett uppdrag så kommer konsultfirmorna kunna fixa det åt en och det samma gäller om någon skulle bli sjuk. De kan då bara skicka in en precis lika duktig ersättare. Personal har och kommer alltid att vara en stor kostnad för företag. därför kan det vara mycket bättre att anställa konsulter då och då för att skära ner lite på sina kostnader. Som sagt får man ju bara hjälp av dem under den tiden som man behöver. Arbetet med en konsult blir i de allra flesta fall även mer flexibelt eftersom att den endast fokuserar på en specifik uppgift.