• Installations hjälp / Support

 • Installationshjälp i Skåne

  Om du behöver installationshjälp i Skåne är det till oss på Ystad IT-support du ska vända dig. Med över 15 års erfarenhet av IT-branschen är vi experter på det vi gör och kan snabbt och effektivt hjälpa dig med olika installationer. På så vis slipper du själv trassel med olika kablar, sladdar, nätverk och tekniska inställningar, samtidigt som du kan vara säker på att hela installationen utförs på ett korrekt sätt.

  Vi erbjuder installationshjälp i Skåne för såväl privatpersoner som företag, där vi alltid kommer ut till dig som kund och hjälper till. Det kan till exempel vara att installera wi-fi, router eller skrivare och vi erbjuder gärna personlig vägledning innan du köper. Vi vet att dessa typer av installationer kan vara knepiga och ta tid, och därför erbjuder vi dig hjälp hela vägen – från att du köper varan till att packa upp, installera och se till att allting fungerar som det ska.

 • Professionell och snabb installationshjälp

  Vi kommer gärna till dig som kund, antingen till ditt hem eller till företaget, för att erbjuda installationshjälp. Gäller det datorrelaterade installationer kan vi givetvis också hjälpa till via fjärrprogram. Vi är händiga och har bred erfarenhet och kompetens kring alla typer av installationer. Genom åren har vi hjälpt hundratals olika kunder och fått flera fina omdömen – några kundexempel finns listade här på vår hemsida. Oavsett vad det gäller får ni ett fast pris av oss och vi är alltid snabba och effektiva på att komma ut och installera.

  Om du är osäker på vilken typ av utrustning du behöver och vad som passar dig bäst, så tveka inte att fråga oss. Berätta vad du behöver så kan vi presentera en lämplig utrustning för dig så att allt fungerar så bra som möjligt enligt dina ändamål.

 • Kontakta oss för installationshjälp i Skåne

  Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på Ystad IT-support om du behöver installationshjälp i Skåne, så berättar vi mer om hur vi arbetar och vad vi kan göra för dig. Slå oss en signal, mejla eller fyll i kontaktformuläret här på webben så hjälper vi dig så snart vi kan.

 • Våra priser

  Har du fått hem ny utrustning och vill ha hjälp att koppla in? Eller kanske har du flyttat och minns inte exakt hur alla sladdar och kablar var kopplade ? Inga problem! Med våran installations hjälp & Support så hjälper vi er. Oavsett vad det gäller så får ni alltid ett fast pris av oss. 
  Det är bara att kontakta oss.

 • Hur vi jobbar

  Vi har möjligheten att hjälpa er via fjärr program om ni har dator relaterade problem. 
  Men självklart kommer vi gärna hem till er, Vissa saker måste vi vara på plats för att lösa.

  Ystad IT-Support AB har många års erfarenhet av IT hos små företag. Vi vet vad det innebär när det inte fungerar. Och framförallt vet vi hur man löser problemet.
  Vår tjänst ”Installations hjälp / Support” innebär att vi kommer ut till er och hjälper er på plats med det som behöver göras.