• +46 (0)70 6542234 / +46 (0)72 8878838

  • GDPR

  • Hur vi hanterar era personuppgifter

    Dessa uppgifter använder vi för att tillhandahålla tjänster, ge dig en bättre upplevelse, förbättra tjänster och ge erbjudanden som passar just dina behov.

    Nedanstående information är en summering kring hur vi samlar in och hanterar dina personuppgifter i enlighet med


  • Kontaktuppgifter

    När ni blir kund hos Ystad IT-Support AB samlar vi in era kontaktuppgifter: 
    Namn, adress, e-postadress, telefonnummer och personnummer alt org.Nr

  • Tillhandahållande av tjänster

    Vi behandlar personuppgifter för att identifiera er som kund och för att hantera och leverera de tjänster ni har beställt och prenumererar på. Samt dom personuppgifter alt org.nr som krävs för att hantera fakturering och betalning av de tjänster ni nyttjar.

  • Information om dina tjänster

    Vi sparar även data om vilka av våra tjänster du beställer och använder samt på vilket sätt du använder dem.

  • Så här skyddar vi dina personuppgifter

    Vid behandling och kommunikation av känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord så används. Till exempel SSL/TLS

  • Ni bestämmer över era personuppgifter

    Ni bestämmer över era egna personuppgifter. Det vill säga ni avgör vilka uppgifter ni vill lämna samt vilken behandling av dina personuppgifter du godkänner, och du kan återkalla ert samtycke när ni så önskar.

    Observera att vi behöver vissa personuppgifter för att kunna tillhandahålla våra tjänster till er. Om du väljer att återkalla ditt samtycke kan detta innebära att vi inte kan tillhandahålla våra tjänster till er.

  • Så här behandlar vi dina personuppgifter när ni inte längre är kund

    Det som bland annat tas bort är dina

    • Hemsidor & Databaser
    • Domännamn och dns inställningar 
    • E-post adresser och meddelande
    • Säkerhets kopier

    Det som inte plockas bort är

    • Data som krävs enligt bokföringslagen.
  • Hur gör ni.

    För att kontrollera eller be oss plocka bort eran data kontaktar ni oss på info@ystaditsupport.se