• Hemsida Fotograf Marit Lasson

 • Hemsida

  …bilder kan berätta en historia, de kan glädja och kittla dina sinnen
  låt mig fånga stunden och det du älskar, låt mig vara med och föreviga dina minnen…

  Vi på Ystad IT-Support AB tycker om att få fria händer när vi börjar bygga våra hemsidor.
  Självklart är det med kunden i fokus och kundens önskningar vi jobbar runt när vi bygger en hemsida.

  INNEHÅLL

  Efter att genom åren haft en relativt statisk hemsida gjorde vi om hela sidan med WordPress.

  Vi själva tycker hemsidan blev väldigt bra (och den är ju ett ständigt pågående projekt), så klicka runt och ta dig en titt. Vi är glada och nöjda med den.

  TEKNIKEN BAKOM HEMSIDA

  Sidan är byggd med WordPress som bas och ledordet har varit ”DRY” (Don’t Repeat Yourself). Vi har använt oss av ett startertema ProPhoto Vi har byggt hemsida enligt ”Mobile First” så att sidan är responsiv.

  Logikmässigt skalar den uppåt, inte nedåt. Det gör att du som besökare kan, oberoende av plattform (mobil, platta, desktop), ta del av allt material anpassat till den skärm du använder.

   

  Är ni intresserade av att få en hemsida byggd eller bara modernisera eran befintliga sida så är det bara att kontakta oss. Vi vänder oss både till privat personer, företag och föreningar. Med våra egna servrar så kan vi erbjuda er en helhets lösning så som hemsida och email. Vi hanterar idag ett hundra tal hemsidor och email lösningar till både företag, privatpersoner och föreningar.

  Vi får varje månad nya kunder som antingen väljer att flytta över allt till oss eller bara önskar få en uppfräschning av deras hemsida.

  Kontakta oss på info@ystaditsupport.se eller kontakta oss via hemsidan alternativ på Facebook.

  // Ystad IT-Support AB