• Exempel på kunder

 • Variationen är stor bland våra kunder. Vi har både små och stora uppdragsgivare och vi leverar både små och stora projekt. Ofta tar vi på oss ett komplett uppdrag och levererar hela lösningen men det är lika vanligt att vi bidrar med vissa enskilda delar. Därför har vi också skaffat oss ett brett kunnande genom åren. 
  För att alltid kunna leverera rätt lösning krävs det att vi kontinuerligt utvecklar oss och det är precis som vi vill ha det. Därför är också alla välkomna att höra av sig till oss. Våra kunder är allt från mindre och stora företag, organisationer och föreningar. 

 • Några av dom företagen som anliter Ystad IT-Support AB

 • Ytec Tele AB

  Ytec Tele AB för oss är det naturligt att tillämpa en hög affärsetik i våra relationer med kunder och leverantörer. Vår konkurrenskraft bygger på kvalitet genom ständig utvekling av företaget och dess personal. Vi har också modern instrumentutrustning av högsta kvalitet. Alla våra instrument kalibreras kontinuerligt enligt tillverkarens instruktioner trygghet bygger på förtroende.

 • Lunds Fordonstekniska Gymnasium

  Lunds Fordonstekniska Gymnasium är en liten och personlig skola, där du som elev inte är en i mängden. Elever, lärare, elevhälsoteam och rektor har mycket nära och god kontakt. Våra duktiga och engagerade lärare hjälper dig att lyckas med dina studier. Vi på Lunds Fordonstekniska Gymnasium sätter din personliga kunskapsutveckling i centrum. Hos oss får du möjlighet att utveckla viktiga förmågor och färdigheter för ditt arbetsliv och din vardag. Vårt goda samarbete med arbetslivet ger dig möjlighet till yrkespraktik, där du får relevant och viktig arbetslivserfarenhet samt ett tillfälle att skapa kontakter inför framtiden.

 • IFK YSTAD

  IFK Ystad Handbollsklubb (IFK Ystad HK), från Ystad i Sverige, är kamratförening IFK Ystads handbollssektion, bildad tillsammans med moderföreningen 1927. Laget spelar sina hemmamatcher i Österporthallen, med kapacitet för 2 400 åskådare. Publikrekordet är 2 370 åskådare. Huvudföreningen IFK Ystad är mest känd för sina framgångar i handboll för herrar. På juniorsidan har IFK Ystad ett JSM-guld på pojksidan, vilket bärgades 2011.

 • Food Station Sweden

  Food Station Sweden är Nordens ledande leverantör av Food Trucks och Gatuköksvagnar med över 25 års erfarenhet i branschen. 
  Vi skräddarsyr din Foodtruck eller Gatuköksvagn efter dina önskemål och behov, tex för försäljning av Fast Food, BBQ, Fisk, Munkar, Charkuteri, Pasta, Ost, Pizza, Thai, Bageriprodukter mm. Vi hjälper gärna till och vägleder Er med vår expertis. Från val av design, köksutrustning, inredning och kapacitet till finansiering! 
  Vi har bl.a. levererat till rikstäckande kunder såsom 

  Electrolux, 7-Eleven, Vattenfall, Food Trucks Sverige och med flera!

 • Jeesec Larm

  Jeesec Larm Skåne AB är ett privatägt bolag som har sitt säte i Ystad. Bolaget bildades 1989 och har till huvuduppgift att sälja och installera inbrottslarm på uppdrag av Securitas Direct Sverige AB. Vi arbetar över största delen av Skåne, vår personal utgår från olika orter. På så vis blir vi mer effektiva och får kortare körtider vid service och installation. Vi ansvarar i dag för närmare 8000 anläggningar i Skåne. Vårt kontor med administration och försäljning är beläget i Ystad.