• Backup Server – Säkerhet

 • 399:-/mån

  1 licens ingår
  100 GB svensk lagring ingår

 • Med Backup Server säkrar du effektivt och exakt upp det du behöver på företagets server. Tjänsten är avancerad och har stora möjligheter till inställningar och anpassningar.

  Med bland annat obegränsad versionshistorik och många andra unika funktioner ger Backup Server ett totalt skydd för navet i ditt IT-system. Säkrad data är tillgänglig i ett Zip-arkiv webbgränssnittet, så du når enkelt dessa när du behöver.

 • Backup Server är en avancerad tjänst, vilket ger avancerade möjligheter. 

  Tjänsten har stöd för applikationsdata, MS SQL Server, MySQL, öppna och låsta filer, NAS, utdelade mappar, externa hårddiskar med mera.
  Du kan schemalägga backupen utifrån behov, och för att spara bandbredd och lagringsutrymme själv bestämma om backupen ska gå fullt, inkrementellt eller differentiellt (d.v.s. om den ska göra backup på allt, på det som ändrats sedan förra backupen, eller det som ändrats sedan förra full-backupen).

  Övriga funktioner är bland annat versionshantering, AES 256-bitars kryptering, nyckel för privat kryptering samt backupstatus och notifikationer från såväl klient som molnserver.

 • Några av de viktigaste sakerna i ett företag är personalen, kunderna och datan – och ingen av de tre klarar sig företaget utan.

  Därför är det aldrig läge för nedtid för affärsdata. Med en backup hos oss skyddar du dig mot naturkatastrofer, brand, inbrott, försumlighet och utpressningsprogram – och är snabbt på benen igen om du blir drabbad. Våra tjänster kombinerar säkerhet med snabba återställningar och direkt åtkomst till data när det som bäst behövs.