• Backup – Bas

 • 125:-/mån

  1 användare/3 datorer ingår
  50 GB lagring ingår
 • Backup Bas kräver ingen IT-kunskap eller expertis. Med Backup Bas skapas en säkerhetskopia av dina filer i datorn automatiskt till servrarna, där de ligger skyddade från ransomware, datorstöld eller datorhaveri.

  Du installerar programvaran enkelt och sedan är du igång. Du kan schemalägga backupen utifrån behov och för att spara bandbredd och lagringsutrymme. All data du lagrar krypteras med en egenutvecklad krypteringsalgoritm på disk och med bankstandarden TSL vid överföring. Precis som med våra övriga tjänster så lagras all data i Sverige, med beprövad och säker teknologi.

  Du når dina säkerhetskopierade filer enkelt via programvaran eller via vilken webbläsare som helst. Till skillnad från traditionella backup-lösningar kommer du åt dina filer direkt och slipper därmed återställa komplicerade arkivfiler när olyckan är framme.

  Backup Bas finns för Windows och Mac OS X.

 • Skydd mot ransomware och datorhaveri på 5 minuter

 • Några av de viktigaste sakerna i ett företag är personalen, kunderna och datan – och ingen av de tre klarar sig företaget utan.

  Därför är det aldrig läge för nedtid för affärsdata. Med en backup hos oss skyddar du dig mot naturkatastrofer, brand, inbrott, försumlighet och utpressningsprogram (ransomware) – och är snabbt på benen igen om du blir drabbad. Våra tjänster kombinerar säkerhet med snabba återställningar och direkt åtkomst till data när det som bäst behövs.