• Om oss

 • Det lilla företaget med dom stora kunskaperna.

  Ystad IT-Support AB grundades 2012 av två unga ambitiösa herrar.
  Tillsammans har vi många års erfarenhet av datorns fantastiska värld.
  Vi har stora kunskaper både inom hårdvara och mjukvara.

  Vårt företag är baserat på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. Vi är beredda att möta dessa behov. Som ett resultat, är en hög del av våra kunder, återkommande kunder.
   

  Proaktivitet

  Vi har förmåga att i god tid kunna förutse, planera och verkställa lösningar och aktiviteter. För en fungerande proaktivitet krävs i grunden en god organisation och projektledning, med väl utförd analys som grund. Lägg sedan till god bevakning av, närhet till och kontakt med omvärlden. Med proaktivitet menas även att vi ska se framåt och föreslå IT-lösningar som gynnar våra kunder i alla lägen.

  Integritet

  En hög integritet är a och o när vi får våra kunders förtroende att ansvara för hela eller delar av företagets IT-verksamhet.

  Användarfokus

  I vår värld är kunden alltid i centrum. Vi utgår från just dina behov och krav och har därför inte några färdiga paket att erbjuda utan tar alltid fram en lösning anpassad efter just de krav och önskemål som finns. Du ska känna dig trygg idag, men också känna dig lugn inför framtida behov.

  Flexibilitet

  Vi är en liten organisation som lärt oss att flexibilitet är det detsamma som att hitta och se lösningar i alla situationer.

  Bredd – Helhet

  För många av våra uppdragsgivare agerar vi heltäckande IT-avdelning, medan vi åt andra levererar delar av IT-miljön och bidrar med stöd i frågor som rör drift och utveckling.

   

  Vi välkomnar möjligheten att få ditt förtroende och ge dig den bästa servicen vi har att erbjuda.
   
  Vi utgår ifrån Ystad men har hela Skåne som vårt arbetsfält. Inget arbete är för litet eller för stort, kontakta oss så löser vi det.

  Det lilla företaget med dom stora kunskaperna.

 • Tekniker

  Jonas Nordin

  Jonas Nordin

  Tekniker

 • Tekniker

  Anders Fälemark

  Anders Fälemark

  Tekniker

 • Tekniker

  Tekniker